PRODUCTEIGENSCHAPPEN

BELEEF DE VOORDELEN VAN INNOVATIEVE EIGENSCHAPPEN, AFWERKING EN FUNCTIES

INNOVATIEVE SPOELBAKEIGENSCHAPPEN - de spoelbakken van GROHE hebben slimme eigenschappen die de afwas net iets leuker maken. Onze spoelbakken zijn eenvoudig schoon te houden, verzachten het geluid van water en zijn zelfs voorzien van een op afstand bedienbare lediging. U hoeft alleen de gewenste materiaalsoort, grootte, stijl en kleur uit te zoeken.

HET MOMENT VAN DE WAARHEID

GROHE QuickFix

Installeer uw spoelbak in een handomdraai met ons GROHE QuickFix-systeem. Dankzij de uitsparingen voor de kranen zijn bijna al onze spoelbakken volledig omkeerbaar.

GROHE Whisper

Sst! Dankzij de compacte combinatie van kwarts en acryl, verzachten de composiet spoelbakken van GROHE het geluid van stromend water en potten en pannen in hoge mate.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

LEDIGING VOOR GEBRUIKSGEMAK

Door de automatische lediging of optionele 'push-to-open'-techniek hoeft u nooit meer uw handen door vies water te halen.

RUIME SPOELBAKKEN

Meer bewegingsruimte - dankzij een innovatieve geautomatiseerde giettechniek zijn alle composiet spoelbakken van GROHE maar liefst minstens 20 cm diep, waardoor er veel ruimte is voor het onbelemmerd vullen van vazen en afwassen van grote potten.

MATERIAAL

De composiet spoelbakken van GROHE zijn zeer duurzaam en bieden een hoge mate van functionaliteit. Ons composiet materiaal, dat voor 80% bestaat uit kwarts, aangevuld met acrylhars, is zeer duurzaam. De spoelbakken, die door middel van een speciaal computergestuurd gietproces worden gevormd, zijn zeer bestand tegen hitte, deuken, krassen en vlekken. Ze verkleuren ook niet als gevolg van uv-licht, d.w.z. ze zullen hun mooie uiterlijk behouden en topprestaties blijven leveren. Wij zijn er zeker van dat u weg zult zijn van het zeer gladde, niet-poreuze oppervlak, dat hygiënisch en eenvoudig schoon te houden is. Ter verdere geruststelling, voor alle spoelbakken van GROHE geldt een garantietermijn van 5 jaar, net als onze kranen.

HITTEBESTENDIG

Hete pannen? Geen probleem. De composiet spoelbakken van GROHE zijn hittebestendig tot 280° en daarom zeer duurzaam.

KRASBESTENDIG

Gebruiksgemak centraal stellen - de spoelbakken zijn gemaakt van stevig, composiet materiaal, waardoor ze krasbestendig zijn en langer meegaan.

VLEKBESTENDIG

De composiet spoelbakken van GROHE zijn niet alleen praktisch en mooi om te zien, maar zijn ook vlekbestendig, waardoor ze hun mooie uiterlijk lang behouden.

100% VOEDSELVEILIGHEID

Gebruik uw keuken geheel naar eigen inzicht - de composiet spoelbakken van GROHE zijn 100% voedselveilig, waardoor u voedsel op een eenvoudige en hygiënische manier kunt bereiden.

GEEN VERKLEURING ALS GEVOLG VAN UV-LICHT

Laat de zon binnen! Ons composiet materiaal verkleurt niet als gevolg van uv-licht, waardoor uw spoelbak als nieuw blijft ogen en zijn oorspronkelijke kleur behoudt.

PRODUCTIEPROCES

De spoelbakken van GROHE beslaan het hele spectrum, van instapmodellen tot verfijnde, minimalistische ontwerpen. Het innovatieve productieproces, in combinatie met het duurzame kwartscomposiet, levert spoelbakken op die sterk en duurzaam zijn.

Alle spoelbakken worden gevormd door middel van een computergestuurd gietproces met polymerisatie. Dit staat garant voor een volledige eenvormigheid van kleur en een naadloze, geharde, coating-vrije afwerking. Dankzij het gietproces zijn alle spoelbakken maar liefst minstens 20 cm diep. En dankzij het compacte composiet materiaal zult u merken dat de spoelbakken van GROHE het geluid van stromend water aanzienlijk verzachten.

KWALITEIT DIE EEN LEVENLANG MEEGAAT

Gebruik uw spoelbak met vertrouwen. GROHE staat bekend om zijn kwaliteit. Dat geldt ook voor de spoelbakken in zijn assortiment. Onze composiet spoelbakken zijn zeer duurzaam en bieden een hoge mate van functionaliteit. Door hun gladde, niet-poreuze oppervlak zijn ze hygiënisch en eenvoudig schoon te houden, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen.

Ons zeer duurzame composiet materiaal bestaat voor 80% uit kwarts, aangevuld met acrylhars. De spoelbakken, die door middel van een speciaal computergestuurd gietproces worden gevormd, zijn zeer bestand tegen hitte, deuken, krassen en vlekken. Ze verkleuren ook niet als gevolg van uv-licht, d.w.z. ze zullen hun mooie uiterlijk behouden en topprestaties blijven leveren. Wij zijn er zeker van dat u weg zult zijn van het zeer gladde, niet-poreuze oppervlak, dat hygiënisch en eenvoudig schoon te houden is. Ter verdere geruststelling, voor alle spoelbakken van GROHE geldt een garantietermijn van 5 jaar, net als onze kranen.

5 jaar garantie

MONTAGESYSTEMEN

OPLIGGEND GEMONTEERD

OPLIGGEND GEMONTEERD

Oogt traditioneel en ingebouwd en heeft een opstaande rand van 8 mm. Montage d.m.v. klemmen (m.u.v. modellen 31653, 31654, 31655 en 31648 - alleen silicone).

ALS ONDERBOUW GEMONTEERD

ALS ONDERBOUW GEMONTEERD

Geïnstalleerd onder het werkblad voor een strakke, moderne uitstraling. Montage d.m.v. klemmen.

Reiniging van uw composiet spoelbak

Uw composiet spoelbak is eenvoudig schoon te houden. Als u zich aan deze aanwijzingen houdt, zult u nog jarenlang plezier hebben van zijn perfecte afwerking. Spoel de spoelbak na gebruik goed na en droog deze vervolgens met een schone doek af. Neem de spoelbak af met een vochtige doek en een kleine hoeveelheid afwasmiddel. Spoel goed na. Behandel hardnekkige vlekken met warm water en afwasmiddel. Neem een zachte spons en breng het sopje met draaiende bewegingen aan. Laat 1 minuut inwerken en spoel vervolgens goed na. Behandel kalkaanslagvlekken met een kleine hoeveelheid azijn, 20 minuten laten inwerken en vervolgens goed naspoelen. Gebruik geen harde schuursponzen, staalborstels, schuurmiddelen, bijtende soda, bleekmiddelen, chloor, sterk geconcentreerde alcoholhoudende schoonmaakmiddelen, methaan- of citroenzuur of bijtende stoffen, oplosmiddelen of schoonmaakmiddelen op basis van bleekmiddel. Voer geen hete vetten of olie af om te voorkomen dat de afvoer wordt aangetast.

Onderhoudsinstructies