FREEDOM OF CHOICE - GROHE COLOR COLLECTION

BELEEF JE PERSOONLIJKE BADKAMERCOLLECTIE VAN GROHE

Als het gaat om een perfect badkamerontwerp, dan zou de ultieme gids je eigen persoonlijke stijl moeten zijn. GROHE wil jou in staat stellen om je visie te realiseren. Daarom hebben we de GROHE SPA Colors ontwikkeld. De combinatie van onze prachtige ontwerpen en exclusieve kleuren geven je de ultieme keuzevrijheid om jouw persoonlijkheid perfect uit te drukken.

Een zorgvuldig geselecteerd assortiment van 10 kleuren en afwerkingen geeft je talloze opties om jouw interieur aan te vullen.

DE NIEUWE GENERATIE KLEUREN

»THESE NEW OPTIONS ARE AN INCREDIBLY RICH TOOLBOX FOR THE CREATIVE MIND«

Michael Seum,

GROHE Vice President Design

Read the full interview!

GROHE PVD ONGEËVENAARD HARD EN KRASBESTENDIG

DUURZAME OPPERVLAKKEN, VARIËREND VAN PRACHTIG MAT TOT SCHITTERENDE GLANS

GROHE-kranen zijn zo gemaakt dat deze er over een paar decennia nog net zo schitterend uitzien als toen je ze voor het eerst zag. Ons geheim ligt in onze duurzame kwaliteit van de afwerking van het oppervlak. GROHE maakt gebruik van geavanceerde technologie om afwerkingen van ongekende kwaliteit te garanderen. Het proces van fysische dampafzetting (physical vapour deposition, PVD) zorgt ervoor dat de glinsterend goudkleurige of verfijnde roestvrijstalen afwerking drie keer zo hard wordt. De afwerking is bovendien tien keer zo krasbestendig, zodat deze letterlijk een leven lang meegaat.

VIND JOUW PERFECT MATCH

De perfecte match vinden is niet eenvoudig. Dat geldt ook voor de badkamer. Aangezien onze keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die perfect bij onze kranen, douches en sanitaire systemen passen, vullen ze elkaar aan qua design en technologie: de overweldigende hoeveelheid opties is gedestilleerd tot één simpele keuze. Bespaar jezelf het eeuwige uitproberen en maak één simpele keuze: die voor de perfecte match.

Perfect Match

Product range

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie