Werken bij GROHE

GROHE NV/SA is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen.

Als wereldmerk voor sanitaire producten is de missie van GROHE om je zo veel mogelijk van water te laten genieten. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Hemer en Düsseldorf. GROHE heeft wereldwijd 5400 medewerkers waarvan er 2400 werkzaam zijn in Duitsland en 37 in België.

GROHE is één van de meest innovatieve middelgrote bedrijven in Duitsland

GROHE is één van de meest innovatieve middelgrote bedrijven in Duitsland

GROHE blijft leidend in de Duitse sanitairbranche door het stimuleren van innovatie in de industrie. De jury van de 'TOP 100' Innovation Awards riep GROHE uit als een 'Top Innovator' en was onder de indruk van de veelzijdige inspanningen van het bedrijf en haar investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De jury was vooral onder de indruk van de pro-actieve betrokkenheid van GROHE in het 'Future Bizz' netwerk en de ontwikkeling en creatieve innovaties op het gebied van ontwerp en de productie van kranen. Bij GROHE Duitsland werken er in Research & Development ca. 130 mensen, met name ingenieurs en technici uit een verscheidenheid aan disciplines. Voor tal van jaren hebben de activiteiten innovatieve technologieën opgeleverd, waarvan vele van grote invloed zijn geweest op de totale markt.

We hebben het gevoel dat het winnen van een 'TOP 100' merk een prestigieuze erkenning is van onze gezamenlijke inspanningen, van ons hele bedrijf. Innovatie blijft een belangrijke kernwaarde voor GROHE en we blijven voldoen aan onze verantwoordelijkheid als marktleider door frisse ideeën te blijven stimuleren.

Michael Rauterkus, Chief Sales Officer
GROHE

Lees meer op www.grohe-group.com