GROHE WC Collecties

GROHE BEDIENINGSPLATEN - HET ESSENTIELE ELEMENT VOOR EEN COMPLETE BADKAMER

MAAK EEN STATEMENT

Omarm kleur in de badkamer - tot in het kleinste detail. De GROHE Colors Collectie weerspiegelt jouw smaak en persoonlijkheid. De toevoeging van kleur zet de toon voor een uiterst unieke badkamer invulling. Ben je op zoek naar een warme, natuurlijk gevoel? Of eerder een scherpe, stoere look? Met de GROHE Colors Collectie kan je eender welke stemming creëren! We bieden je een uitgebreid gamma aan kleurafwerkingen voor de volledige badkamer, inclusief bedieningsplaten.

Met onze strakke, chique bedieningsplaten die te verkrijgen zijn in al onze GROHE colors, verschillende designs en diverse formaten, ben je zeker van een badkamer invulling met de perfecte toon, die tevens jouw eigen smaak weerspiegelt overheen elk aspect van de badkamer.

Koop tussen 15 oktober 2019 en 15 januari 2020 een GROHE bedieningsplaat en een Rapid SLX inbouwreservoir, en ontvang een gratis accessoireset!*

Naar de actie

*Actievoorwaarden

Deze actie is alleen van toepassing bij aanschaf van een Rapid SLX inbouwreservoir (artikelnummer 39598000) en een GROHE bedieningsplaat (Skate Cosmopolitan S in chroom, SuperSteel, geborsteld Cool sunrise, geborsteld Warm Sunset en geborsteld Hard Graphite). De bedieningsplaat en het inbouwreservoir dienen in België of Luxemburg te zijn aangeschaft tussen 15 oktober 2019 en 15 januari 2020. Uploaden van je factuur kan tot 15 februari 2020 op de actiepagina van grohhe.be. De actie is alleen geldig voor consumenten. Na controle van alle gegevens ontvang je een accessoire set gratis (bestaand uit een Essentials wc rolhouder, Essentials toiletborstelset en een Essentials haakje, beschikbaar in de bijpassende kleur van de aangekochte bedieningsplaat. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.