Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

GROHE

GROHE DOUCHE COLLECTIES.

Je eigen SPA

Creëer jouw op maat gemaakte spa beleving met de GROHE F-digital Deluxe. Deze wereldse, multi-zintuiglijke douche zal al jouw zintuigen stimuleren en jouw badkamer omtoveren tot een rustgevende ruimte voor fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

Douchesystemen

Voor prestaties en betrouwbaarheid kiest u een GROHE douchesysteem. Onze douchesystemen combineren een aantal toonaangevende technologieën, die keer op keer zorgen voor uitstekende prestaties en een geweldige douche-ervaring.

Handdouches & douchesets

Onze collectie hoofddouches, handdouches en zijdouches brengt prijswinnend design samen met de modernste technologie en de beste materialen. GROHE EcoJoy™ douches zijn het bewijs van ons milieubewustzijn en onze pogingen om iedereen water te laten besparen.

Thermostaatkranen

GROHE thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst.

Alle thermostaatkranen

GROHE Badkamer collecties

GROHE badkamerkranen zijn een combinatie van prijswinnend design, de fijnste materialen en de meest recente technologieën. Iedere collectie biedt een ruime keuze aan badkamerkranen om je badkamer naar jouw persoonlijke smaak te vervolledigen.

Alle badkamerkranen
Straalpatronen

Straalpatronen

Creëer je persoonlijke hydrotherapie douche en gebruik alle fysische eigenschappen van water om iedere dag een nieuwe sensatie te beleven. GROHE douches komen in alle vormen, stijlen en groottes - elk ontworpen voor jouw tevredenheid en plezier.

Alle straalpatronen

Ontdek hem hier

Wens je meer te lezen over Aquatunes?

Lees meer