WATERBESPARENDE TECHNOLOGIEËN.

Zou er nog iemand zijn die vandaag de dag gedachteloos liters ongebruikt water in de afvoer laat wegstromen tijdens het tandenpoetsen? Ons bewustzijn van de kostbaarheid van dit element is veel te groot.

GROHE EcoJoy

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Voor GROHE is het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen niet alleen een uitdaging, maar ook een groot genoegen. Daarom richten we onze vindingrijke geest op de ontwikkeling van duurzame systemen. Zo is onze GROHE EcoJoy™ technologie al sinds lange tijd een vanzelfsprekend onderdeel in veel van onze kranen en douches.

De GROHE EcoJoy™ technologie helpt ons en jou die belofte te houden, maar ook van water te blijven genieten. Deze techniek is al in veel van onze kranen en douches standaard ingebouwd. Het minimaliseert het verbruik en maximaliseert het gemak.

GROHE is de enige fabrikant met een volledig assortiment waterbesparende producten voor bad, douche en toilet.

Single-lever mixer

Eengreepsmengkranen

Bij verschillende kranen in alle stijl- en prijssegmenten, vermindert de ingebouwde technologie automatisch het waterverbruik met maximaal 50%. Uiteraard met behoud van dezelfde perfecte straal.

Power Soul EcoJoy

Douches

GROHE douches - voor een heerlijke douchebeleving. De ingebouwde technologie zorgt voor een moeiteloze waterbesparing tot 40%, met behoud van een perfecte waterstraal zoals je kunt verwachten van een GROHE douche.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan Thermostatic shower mixer

Thermostaatkranen

Met GROHE thermostaatkranen wordt de gewenste watertemperatuur binnen een fractie van een seconde bereikt en betrouwbaar gehandhaafd tijdens je hele douche. Verspil geen tijd en water meer aan het draaien aan de knoppen om de temperatuur goed te krijgen!

Nova

Sanitaire systemen

Ecologisch verantwoord: GROHE reservoirs gaan zeer spaarzaam met water om. De start/stop- en dual flush-systemen bieden de mogelijkheid om je eigen zuinige spoeling te kiezen.

Euroeco Cosmopolitan EC

Speciale kranen

Dankzij de elektronische besturing stroomt het water alleen door de mengers wanneer dat nodig is. Afhankelijk van het model wordt de menger automatisch uitgeschakeld en bespaart deze water wanneer de gebruiker zijn handen weghaalt, bijvoorbeeld tijdens het inzepen of na een vooraf ingestelde tijd.

Aanbevolen productseries

GROHE Essence | Badkamerkraan

Eurodisc Cosmopolitan

Eurodisc Joystick

Ontdek meer

5 redenen om water te besparen