GROHE Color Collectie

De inrichting van de badkamer is lang ondergewaardeerd geweest. Dit is vooral het geval in kleinere badkamers waar de ruimte voor creativiteit een beetje beperkt kan aanvoelen, maar zelfs de kleinste ruimte verdient wat aandacht en liefdevolle verzorging. Een geweldige manier om de laatste trend aan je ruimte toe te voegen is door een kleurrijke kraan, douche of accessoire te installeren, en dat is precies waarom we de GROHE Colors Collectie hebben ontwikkeld. Als je op zoek bent naar meer kleur in je badkamer of gewoon een beetje uitgekeken bent op chromen armaturen, dan vind je misschien wat je zoekt met GROHE Colors.

Vind een showroom

GROHE Kleuren: geef uiting aan je individualiteit

Er is een enorme keuze aan afwerkingen in de GROHE Colors Collectie, dus of je nu een voorkeur hebt voor een matte afwerking of voor hoogglans, er is keuze genoeg. Ontdek hier de kleurafwerkingen die binnenkort je keuken of badkamer kunnen sieren:

Hoogwaardige materialen met GROHE Colors

De GROHE Colors Collection is gemaakt met PVD-technologie, wat een upgrade is ten opzichte van de gebruikelijke verchroming. Deze PVD-coating beschermt de kranen en mengkranen en zorgt ervoor dat ze zeer slijtvast zijn en tegen een stootje kunnen. Dit blijkt uit de uniformiteit van de kleuren van de PVD-coating, omdat elke laag materiaal met een mate van absolute precisie is vervaardigd. Het is belangrijk dat de hechting van elke laag aan een hoge norm voldoet, zodat de kleuren na verloop van tijd niet vervagen. PVD is tot zes keer sterker dan gegalvaniseerde oppervlakken, wat betekent dat het veel sterker is en lang meegaat en garandeert dat je vele jaren van deze producten kunt genieten. Omdat GROHE een passie heeft voor het milieu en voor het garanderen van de best mogelijke kwaliteit, maakt de PVD-technologie die gebruikt wordt om de GROHE's Color Collectie te produceren geen gebruik van schadelijke chemicaliën, wat betekent dat je stijlvolle kranen van hoge kwaliteit niet ten koste van de aarde hoeven te gaan.

Ontdek de badkamerkranen series