Handdouches & douchesets

Power&Soul
Rainshower Eco
Power&Soul Cosmopolitan Handshower 160

GROHE handdouches - voor prestatie & comfort

Kies voor een GROHE douchekop als je keer op keer de perfecte douche wilt ervaren. Gericht op jouw comfort en met de volgende toepassingen:

  • GROHE DreamSpray® voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. De positie van elk gaatje is zorgvuldig gekozen om een volle straal te garanderen, ongeacht de grootte of vorm van de douchekop.
  • De GROHE EcoJoy™ geïntegreerde en optionele waterbesparingsfuncties zijn beschikbaar op een aantal van onze hoofddouches en handdouches.
  • GROHE CoolTouch® zorgt ervoor dat de buitenkant van de douchekop nooit te warm wordt. Heel handig als je warm water gebruikt om bijvoorbeeld het bad schoon te maken.
Power&Soul Cosmopolitan Shower set

Ontworpen om een leven lang mee te gaan

Onze douchekoppen zijn vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit en zijn voorzien van de nieuwste toonaangevende technologieën. Alle GROHE douches en kranen worden onderworpen aan verschillende tests om te zorgen dat ze na jaren van dagelijks verbruik nog steeds perfect functioneren.

GROHE StarLight® ziet er een leven lang uit als nieuw dankzij de chroomlaag die niet vervaagt of verbleekt.

Ophoping van kalkaanslag behoort tot het verleden door onze SpeedClean® sproeigaatjes. Ze zijn gemaakt met multicomponenten silicone. Met een doek of je hand verwijder je kalkaanslag met één veeg.

Rainshower Solo Handdouche

Waterbesparende douches

GROHE douchekoppen vormen een perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design.

Naast dat ze zorgen voor de perfecte douche-ervaring, ben je met hun unieke en inspirerende designs verzekerd van een badkamer van topkwaliteit.

Maak een statement met een van onze design douchekoppen:

  • Plafonddouches in onze serie Rainshower® F-Series.
  • Gekleurde handdouches in onze Rainshower® WaterColours collectie.
  • 160mm brede handdouches met een keuze uit vier verschillende straalsoorten in onze Rainshower® Cosmopolitan en Rainshower® Classic series.