Rainshower System

Rainshower System

Geniet van een op maat gemaakte luxe douche met het GROHE Rainshower systeem

Met een Rainshower systeem creëer je thuis eenvoudig een precieze, luxe douche-ervaring. Een GROHE Rainshower systeem combineert alle essentiële elementen in een enkel product. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de straalsoorten kiezen in een douche met strakke, hedendaagse lijnen. Dankzij de innovatieve technologie beschikt het Rainshower systeem over beveiliging en milieuvriendelijke kenmerken, maar kun je ook kiezen voor een krachtige, veelzijdige douche die volledig op jouw wensen is afgestemd.

Showrooms en installateurs

Ruime keuze

Kies voor het GROHE Rainshower® systeem voor maximaal comfort en plezier tijdens het douchen. Door onze ruime keuze aan designs is er altijd wel een systeem dat past bij je douchegewoonten, stijl en wensen wat betreft installatie. Rainshower® systemen met instelbare zijdouches zijn geschikt voor alle leden van het gezin, ongeacht hun lengte, en bezorgen je de ultieme douche-ervaring.

Rainshower F-series Douchesysteem
Rainshower Modern Douchesysteem

Product range

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie