grohe-opbouwdouche-hoofddouche-chroom-twee-stralen-26250000

GROHE
OPBOUWDOUCHES

GROHE OPBOUWDOUCHES:
DE KORTSTE ROUTE VAN PLANNING NAAR GENOT

Sluit je ogen en verbeeld je jouw perfecte douche. Met de opbouwdouches van GROHE kun je jouw plannen eenvoudiger omzetten in realiteit dan je van tevoren voor mogelijk hield. Van plannen naar genieten kan zo eenvoudig zijn.

De GROHE TurboStat-technologie is het hart van al onze thermostaatkranen. Deze technologie zorgt voor de juiste douchetemperatuur in een fractie van een seconde en houdt deze constant voor een luxe douche op een perfect ingestelde temperatuur. De thermostaatkranen van GROHE zijn uitgerust met een SafeStop-knop die is ingesteld op 38° om te voorkomen dat kinderen per ongeluk de temperatuur verhogen. De ergonomische grepen zorgen altijd voor een goede grip, zelfs met natte of ingezeepte handen. Wisselen tussen de hand- of hoofddouche is de eenvoud zelve met de Aquadimmer of SmartControl.

grohe-opbouwdouche-smartcontrol-bediening-knoppen-chroom-douches-badkamer

OPBOUWDOUCHE RAINSHOWER SMARTCONTROL -
HET ZICHTBARE VOORDEEL

Als je een nieuwe badkamer of een renovatie plant, is GROHE SmartControl Opbouw een ideale oplossing. Het op de wand gemonteerde GROHE Rainshower SmartControl douchesysteem maakt plaatsen eenvoudig, maar het resultaat is verbluffend.

grohe-opbouwdouche-rainshower-360-douches-chroom-smartcontrol-badkamer

RAINSHOWER SMARTCONTROL 360

Dit douchesysteem is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: DUO (met drie SmartControl-knoppen: twee voor de straalsoorten uit de hoofddouche en een voor de handdouche) en MONO (met twee SmartControl-knoppen: een knop voor de enkele straalsoort uit de hoofddouche en een vppr de handdouche). Een tray met ruimte voor shampoo en douchegel is geïntegreerd in het design van GROHE SmartControl Opbouw. De vele functies van GROHE SmartControl, van het intuïtieve gebruik van de SmartControl-knoppen, de perfecte volume- en temperatuurbesturing tot aan een keur aan afwerkingen voor de douchekoppen, staan garant voor meer douchegenot.

grohe-rainshower-360-hoofddouche-douches-opbouw-badkamer

De Rainshower 360 hoofddouches bieden je de keuze uit verschillende straalsoorten: van de verfrissende GROHE Pure Rain spray tot de revilatiserende Bokoma spray en de Massage sprays.

grohe-douche-opbouw-pack-shot-chroom-smartcontrol-rainshower-badkamer

Ontworpen om een statement te maken in je badkamer. GROHE SmartControl Opbouw combineert intiutieve bediening met het ultieme doucheplezier. Met een draai aan de knop kun je het gewenste watervolume en de ideale temperatuur kiezen. En met een druk op de knop kun je de gewenste straalsoorten kiezen om zo jouw ideale douche-ervaring te beleven.

grohe-douchesysteem-opbouw-douche-euphoria-smartcontrol-douches-badkamer-26507000

Euphoria SMARTCONTROL DOUCHESYSTEEM:
EEN VERBLUFFENDE DOUCHE-ERVARING BINNEN HANDBEREIK

Of je nu op zoek bent naar stijlvol design of functionaliteit – of misschien zelfs ultieme controle: de GROHE Euphoria SmartControl-douchesystemen kunnen het allemaal.

grohe-douchesysteem-opbouw-euphoria-smartcontrol-douches-badkamer-26508000

RAINSHOWER SMARTCONTROL 310

De prachtige brede Rainshower 310 SmartActive-douchekop met stralende chroomafwerking combineert een krachtige Jet-straal met een zachte, verfrissende straal. De handdouche kan individueel in de hoogte worden versteld, dankzij de volledig verstelbare douchehouder: ideaal dus als je wilt douchen zonder de haren nat te maken.

Geniet van perfecte controle dankzij Grohtherm SmartControl met intuïtieve bediening – dat is gewoon “drukken, draaien, douchen”. Zo is het heel eenvoudig om te wisselen tussen de twee straaltypes en de handdouche – of zelfs twee tegelijkertijd te activeren als je dat zou willen.

grohe-douchesysteem-opbouw-douche-euphoria-smartcontrol-douches-rond-chroom-badkamer-1
grohe-douchesysteem-opbouw-douche-euphoria-smartcontrol-douches-rond-chroom-badkamer-2
grohe-douchesysteem-opbouw-douche-euphoria-smartcontrol-douches-rond-chroom-badkamer-3
grohe-douchesysteem-opbouw-douche-euphoria-smartcontrol-douches-rond-chroom-badkamer-4

We hebben alles in het werk gesteld om ons nieuwe GROHE Euphoria SmartControl-douchesysteem helemaal tot in de puntjes af te werken: het resultaat is een reeks functies die nóg meer gemak en comfort bieden. Zo heeft de douchearm bijvoorbeeld een zwenkfunctie waarmee je de douchekop 180° kunt draaien om altijd de perfecte hoek te vinden. Daarnaast is de douchehouder volledig verstelbaar, zodat je deze heel eenvoudig op de juiste hoogte kunt plaatsen. De slanke body van de Grohtherm SmartControl is bovendien nu nog compacter, wat nog meer ruimte bespaart onder de douche. En omdat we uiteraard ook willen dat je zo snel mogelijk van jouw ideale douche kunt genieten, hebben we GROHE QuickFix bedacht. Hiermee kan je de bovenbeugel verstellen tijdens de installatie van de doucherail. Het voordeel daarvan is dat je de bovenbeugel snel en eenvoudig kunt installeren door de reeds aanwezige boorgaten te (her)gebruiken.

grohe-hoofddouche-rainshower-smartactive-groot-rond-chroom-douche-badkamer

EUPHORIA 260 DOUCHESYSTEEM:
ALLES VAN ONTSPANNING TOT VERKWIKKING

De Euphoria 260 verdient zijn naam elke keer dat je onder de douche stapt. Gecentreerd in het midden van de glanzende verchroomde sproeiplaat zit een speciale knop. Hiermee kun je de verschillende straalsoorten kiezen, waarbij je de breedte van het straalbeeld en de kracht van de waterstroom instelt. Zone 1 geeft een gericht jet-straalbeeld voor een verkwikkende douche, ideaal voor het wegspoelen van stress – en shampoo. Zone 2 geeft het beste van twee werelden: een breder straalbeeld voor een stimulerend maar ontspannend effect. Zone 3 is het breedste straalbeeld: voor dekking van het hele lichaam en een zachte, ontspannende douche.

grohe-douchesysteem-euphoria-smartcontrol-260-chroom-design-badkamer

VAN L TOT XXL EN WEER TERUG

Drie zones douchegenot binnen handbereik. Wissel van de een naar de ander met een draai aan de knop. Door simpel aan de knop te draaien, kun je van de krachtige Jet-straal genieten, gevolgd door het bredere SmartRain-straalbeeld voor een stimulerend maar ontspannend effect en naar het Rain-straalbeeld voor het gevoel van een zachte zomerse regenbui. Blijf aan de knop draaien om nog eens langs alle drie de zones te reizen.

grohe-hoofddouche-euphoria-260-uit-chrome-rond-douche-badkamer
grohe-hoofddouche-euphoria-260-jet-chrome-rond-douche-badkamer
grohe-hoofddouche-euphoria-260-smart-rain-chrome-rond-douche-badkamer
grohe-hoofddouche-euphoria-260--rain-chrome-rond-douche-badkamer
grohe-hooddouche-tempesta-chroom-rond-design-opbouwdouche-douches-badkamer

TEMPESTA 210 DOUCHESYSTEEM:
GEWOON EEN GEWELDIG DOUCHEGEVOEL

De Tempesta Cosmopolitan 210 douchesystemen zijn de perfecte keuze voor moderne badkamers. Tempesta Cosmopolitan 210 is een eenvoudig te installeren douchesysteem en biedt alle voordelen van de GROHE-technologie. De douchekop en douchearm kunnen worden gedraaid voor de perfecte hoek. GROHE TurboStat-technologie in de thermostaatkraan zorgt ervoor dat je een luxe douche kunt nemen die altijd op de vooraf ingestelde temperatuur blijft.

grohe-douchesysteem-opbouw-tempesta-210-opbouw-douches-badkamer-chroom-rond

GEHULD IN PUUR CHROOM

Het strakke en glanzende design van de Tempesta 210 springt direct in het oog met zijn minimalistische vorm en mooie verchroomde afwerking. Het sprankelend chromen oppervlak en het spel van waterdruppels creëren een fascinerend effect voor nog meer douchegenot.

grohe-douchesysteem-opbouw-tempesta-210-opbouw-douches-badkamer-chroom-rond-image-box-1
grohe-douchesysteem-opbouw-tempesta-210-opbouw-douches-badkamer-chroom-rond-image-box-2
grohe-grohterm-thermostaat-opbouw-douche-chroom-ergonomie-slim-badkamer-200

GROHTHERM 2000 -
100% GROHE COOLTOUCH, GEAVANCEERDE ERGONOMIE & EASYREACH-SCHAAL

Het elegante design van de Grohtherm 2000 past perfect in elke badkamer. Ervaar het genot van de XL WaterFall van onze opbouw bad-/douchethermostaat en geniet van de geweldige ervaring van de GROHE EasyReach-doucheschaal, met onderhoudsvriendelijke geïntegreerde opbergruimte voor je shampoo of zeepbus. De robuuste metalen behuizing van de Grohtherm 2000, uitgerust met 100% GROHE CoolTouch, blijft op elk moment koel en veilig. Dankzij GROHE TurboStat geniet je ook altijd van de perfecte watertemperatuur, zelfs als er schommelingen in waterdruk zijn. De Grohtherm 2000 is beschikbaar als klassieke opbouw douchethermostaat en als variant met het GROHE EasyReach-schaaltje.

grohe-grohterm-thermostaat-opbouw-douche-chroom-ergonomie-slim-badkamer-1000

GROHTHERM 1000 -
GROHE COOLTOUCH, ULTIEM COMFORT

Geniet van de meest verfrissende douche ooit. De moderne Grohtherm 1000 is uitgerust met een compacte GROHE CoolTouch-body, ergonomische metalen grepen, GROHE TurboStat-technologie én waterbesparende ecofuncties.

grohe-grohterm-thermostaat-opbouw-douche-chroom-ergonomie-slim-badkamer-800

GROHTHERM 800 -
VEILIG EN ERGONOMISCH

Ervaar de voordelen van een thermostatische douche tegen een aantrekkelijke prijs. De Grohtherm 800, met stralende GROHE StarLight-chroomafwerking, is uitgerust met de GROHE TurboStat-technologie en garandeert zo een luxueuze douche-ervaring met een constante temperatuur. De SafeStop-knop, ingesteld op 38 °C, zorgt ervoor dat kinderen de temperatuur niet kunnen verhogen, terwijl de EcoButton water helpt besparen. De ergonomische grepen zorgen ten slotte altijd voor een goede grip, zelfs als je handen nat of ingezeept zijn. De Grohtherm 800 is beschikbaar als opbouw douchethermostaat of als badthermostaat.

NU IS HET JOUW BEURT -
GROHE DOUCHE-BROCHURE

Jouw mening telt!

Heb je reeds een GROHE douchesysteem of thermostaat getest? We horen graag hoe je ervaring was!

Schrijf hier een beoordeling