grohe-hoofddouche-rainshower-smartactive-moon-white-wit-vierkant-inbouw-groot-badkamer-26479LS0

GROHE
INBOUWDOUCHES

GROHE INBOUWDOUCHES:
DE VERBORGEN VOORDELEN VAN INBOUWTECHNOLOGIE

Ruimte is een waardevol comfortelement en ontbreekt vaak. Door de verborgen installatie en het bijzondere minimalistische design, biedt GROHE SmartControl Inbouw meer ruimte onder de douche zonder aan functionaliteit of comfort in te leveren. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is eenvoudiger. Inbouwtechnologie: meer douchegenot.

grohe-inbouw-douche-set-smartcontrol-chroom-vierkant-inbouwdouche-perfect-shower-set-badkamer-34706000

PUUR MINIMALISME MET INBOUWDOUCHES -
GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Wanneer je de luxe hebt dat je jouw douche vanaf nul kan ontwerpen, is Grohtherm SmartControl gecombineerd met de Rainshower SmartActive 310 een fantastische optie. Door de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, biedt Grohtherm SmartControl meer ruimte onder de douche en een overzichtelijke, nette aanblik. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is comfortabeler. Met de Rainshower SmartActive 310 wordt jouw douche het moment waar je elke dag naar uitkijkt. Dankzij de ruime afmetingen van de douchekop en twee verschillende straalsoorten kun je kiezen tussen een zachte, ontspannende GROHE PureRain-ervaring of de nieuwe, stimulerende GROHE ActiveRain - of een combinatie van beide.

grohe-smartcontrol-inbouwdouche-drie-knoppen-moon-white-vierkant-wit-badkamer
grohe-lady-smartcontrol-spot-rainshower-inbouwdouche-badkamer
grohe-hoofdouche-chroom-vierkant-spot-badkamer

DE PERFECTE AFWERKING VOOR ELKE VORM
VAN ROND TOT VIERKANT

grohe-inbouwdouche-moon-white-wit-rainshower-smartactive-badkamer
grohe-design-rond-vierkant-moon-white-wit-chroom-douche-badkamer
grohe-inbouwdouche-chroom-rond-rainshower-smartactive-badkamer

SPOEL SHAMPOO WEG, SPOEL DE STRESS WEG

Kies tussen een aangename zomerse bui of een echte stortregen met een druk op de knop. GROHE ActiveRain zorgt voor een krachtige straal die elk restje shampoo snel en efficiënt wegspoelt en je hoofdhuid stimuleert. Je voelt je daarna heerlijk schoon. Of schakel over op GROHE PureRain en ontspan onder een zachte, verfrissende regenbui.

Het ontwerp van Grohtherm SmartControl is niet alleen functioneel. Zijn dunne en gestroomlijnde look past prachtig in elke badkamer. De 10 mm dunne muurplaat geeft de Grohtherm SmartControl een elegante uitstraling en neemt nauwelijks ruimte in beslag.

grohe-hoofdouche-inbouwdouche-straal-badkamer
grohe-hoofddouche-inbouwdouche-straal-2-badkamer
grohe-smartcontrol-inbouwdouche-thermostaat-inbouwplaat-chroom-rond-badkamer

GROHE THERMOSTAATKRANEN MET TWEE KNOPPEN
MAAK JEZELF WARM VOOR PUUR COMFORT

Onze thermostaatkranen met twee knoppen zijn ontwikkeld voor meer comfort, gemak en ruimte en zien er verraderlijk eenvoudig uit. De uitzonderlijk dunne platen, met een dikte van slechts 10 mm, en het slanke design van de knoppen zorgen ervoor dat het totaal slechts een 43 mm uitsteekt. Al onze thermostaten met twee knoppen bieden deze combinatie van een mooie uitstraling en extra ruimte.

grohe-inbouwdouche-grohterm-rond-knoppen-douche-chroom-afwerkplaat

Rond, vierkant of kubusvorm?

grohe-inbouwdouche-grohterm-vierkant-knoppen-douche-chroom-afwerkplaat

Rond, vierkant of kubusvorm?

grohe-inbouwdouche-grohterm-kubus-knoppen-douche-chroom-afwerkplaat

Rond, vierkant of kubusvorm?

grohe-badkamer-douche-2-knoppen-tweegreep-chroom-inbouw-douche

WISSEL VAN STRAALSOORT MET JE OGEN DICHT

Onze nieuwe conventionele thermostaten zijn zo gebruiksvriendelijk en intuïtief mogelijk ontworpen.

Activeer de handdouche door de bovenste regelknop een tikje naar links te draaien. Toch liever wat meer water en een krachtigere straal, blijf dan de knop verder naar links draaien. Als je terug naar de hoofddouche wilt, draai je de regelknop weer naar rechts. Blijf naar rechts draaien als je graag meer volume wenst. Dit systeem is ook beschikbaar als enkelvoudig douchemodel en als dubbelvoudig douche-en-badmodel!

SOEPELE BEDIENING:
GROHE EENGREEPSMENGKRANEN

GROHE eengreepsmengkranen zijn comfortabele, intuïtieve krachtpatsers. Ze zijn steeds ontworpen voor maximale functionaliteit en stijlvolle strakke looks – de platen op zich zijn zelfs maar 10 mm dun. En de automatische tweewegschakelaar heeft een reikwijdte van slechts 43 mm, ongeacht de diepte van het installatie-element

grohe-inbouwdouche-essence-een-hendel-chroom-rond-douche-inbouw

Drie fasen van controle

grohe-inbouwdouche-essence-een-hendel-chroom-rond-douche-inbouw-2

Drie fasen van controle

grohe-inbouwdouche-essence-een-hendel-chroom-rond-douche-inbouw-3

Drie fasen van controle

GROHE MENGKRAAN MET DRIEWEGSBEDIENING
JOUW MANIER VAN DOUCHEN

Onze eengreepsmengkranen staan bekend om hun prachtige, gestroomlijnde design, maar het echte hoogtepunt is de elegante driewegsbediening*. Door de bovenste greep te draaien, kan je kiezen uit drie standen: een krachtige straal, een ontspannende regendouche en een handdouche – of tussen een hoofddouche, handdouche en badvuller. De onderste greep staat dan weer in voor de temperatuurregeling – naar links draaien voor warm water, naar rechts voor koud water. Het volume regel je gemakkelijk door de greep naar boven te trekken.

NU IS HET JOUW BEURT -
GROHE DOUCHE-BROCHURE

Jouw mening telt!

Heb je reeds een GROHE douchesysteem of thermostaat getest? We horen graag hoe je ervaring was!

Schrijf hier een beoordeling