GROHE
douche series

PRODUCTEN VOOR OP MAAT GEMAAKTE DOUCHES

Creëer je eigen persoonlijke spa-ervaring op maat met GROHE F-digital Deluxe en AquaSymphony. Deze kosmopolitische, multi-sensorische douche stimuleert al je zintuigen en transformeert je badkamer in een heerlijke ruimte voor fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

PRODUCTEN VOOR INBOUWDOUCHES

Als je de luxe hebt om je douche compleet te ontwerpen, zijn de Grohtherm inbouw thermostaatkranen in combinatie met GROHE hoofddouches prachtige opties.

HANDDOUCHES EN DOUCHESETS

Ons assortiment handdouches combineert een bekroond ontwerp met de nieuwste technologie en eersteklas materialen. GROHE EcoJoy-douches illustreren onze toewijding aan het milieu en moedigen dagelijkse waterbesparingen aan.

Bespaar nu je bezuinigingen!

Bespaar water en energie met GROHE thermostaatkranen

Onze water- en energiecalculator helpt je meteen te zien hoeveel je kunt besparen met een GROHE-thermostaatkraan, uitgerust met GROHE EcoButton en GROHE Turbostat. Na een paar klikken zie je de jaarlijkse kosten- en energiebesparing.

Start Water & Energy savings calculation

GROHE DOUCHES, DE STRAALSOORTEN

GENIETEN VAN AFWISSELING - VERJONGING OF ONTSPANNING?

Ons unieke ontwerp verspreidt zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water door ieder sproeigaatje voor een prachtige waterstraal. Dus welke straalsoort ook aansluit bij jouw stemming – Normal, Champagne, Pure, Jet, Rain of Massage spray– het is gegarandeerd een verkwikkende ervaring. De nieuwe straalsoorten GROHE PureRain spray, GROHE Bokoma spray en ActiveRain spray zijn de recentste voorbeelden van de technologische innovatie van GROHE DreamSpray.

RAIN SPRAY

RAIN SPRAY

Breed en luxueus - een zachte, fijne straal om de huid te strelen. Een zachte zomerregen nabootsend geeft de straal een volledige en gelijkmatige dekking.

PURERAIN SPRAY

PURERAIN SPRAY

De nieuwe en verbeterde Rain Spray met grotere en zachtere waterdruppels voor een weldadige douche-ervaring.

ACTIVERAIN SPRAY

ACTIVERAIN SPRAY

Harde straal voor ontspanning van de spieren of voor het uitwassen van shampoo.

SMARTRAIN SPRAY

SMARTRAIN SPRAY

Alle eigenschappen van onze authentieke Rain spray maar mét een waterbesparende straal. Slim patroon dat minder water gebruikt om algeheel doucheplezier te bieden.

JET SPRAY

JET SPRAY

Een gebundelde straal die een verfrissende, harde waterstraal geeft. Ideaal voor het stimuleren van de huid of het schoonmaken van douche of bad.

PURE SPRAY

PURE SPRAY

De naam zegt het al. Een zachte stroom van zuiver water afkomstig uit het midden van de douchekop. Doet denken aan heerlijk fris bronwater.

WATERFALL SPRAY

WATERFALL SPRAY

Een extra brede uitloop creëert het gevoel van een waterval in je eigen badkamer.

DRIZZLE SPRAY

DRIZZLE SPRAY

Stimulerend koele watermist die voelt als een frisse zeewind.

MASSAGE SPRAY

MASSAGE SPRAY

Pulserende stralen voor een stimulerende massage. Biedt een unieke en verkwikkende massagedouche.

TRIOMASSAGE SPRAY

TRIOMASSAGE SPRAY

Deze combinatie van de Bokoma straal en twee massage stralen geven je een hoofd- en schoudermassage tegelijk.

BOKOMA SPRAY

BOKOMA SPRAY

Acht dynamische sproeiers creëren een ‚ademend‘ effect om het gevoel te benaderen van een ontspannende massage.

CHAMPAGNE SPRAY

CHAMPAGNE SPRAY

Verrijkt met lucht voor grotere, zachtere waterdruppels. Meer lucht betekent minder waterverbruik wanneer dit zachte en heerlijke straalpatroon wordt gekozen.