COMFORTABEL REINIGEN MET WATER

DE GROHE MANUELE BIDETZITTING - GEEN ELEKTRICITEIT NODIG

Met een GROHE bidetzitting transformeer je je toilet tot een plek waar hygiëne, frisheid en comfort de standaard zijn. Reinigen met water in plaats van papier is natuurlijker, hygiënischer en zachter voor je huid.

De GROHE bidetzitting is ontworpen om op je huidige toilet te plaatsen. De dubbele douche-arm en antibacteriële coating zorgen voor optimale hygiëne. De straal kan worden aangepast voor je eigen comfort. Hygiëne van de douche-armen is verzekerd dankzij een reinigingsfunctie.

De GROHE bidetzitting verandert jouw toilet in een hygiënische, persoonlijke reinigingszone. Jij hebt de controle over een verfrissende reiniging. Ga lekker ziten en ervaar een fris douchegevoel na ieder toiletbezoek.

COMFORTABELE, VLEKKELOZE HYGIËNE

Wil je meer informatie?

Download onze brochure voor meer details.

ZO SIMPEL IS HET: HOE DE BIDETZITTING WERKT

Rear spray

  • Precieze persoonlijke reiniging
  • Verstelbare straalsterkte

Lady shower

  • Aparte douche-arm voor de vrouwelijke zones
  • Verstelbare straalsterkte

SOFT CLOSE ZITTING

  • Zowel de zitting als deksel zijn voorzien van een soft close functie

INTREKBARE DOUCHEKOPJES

  • De dubbele douche-arm is beschermd voor extra hygiëne

DOUCHE-ARM MET ZELFREINIGINGSFUNCTIE

  • Reiniging van douchekopjes voor en na gebruik
  • De douche-armen zijn voorzien van een antibacteriële coating

INTUITIVE CONTROL

De bedieningshendel is makkelijk te bereiken en vind je aan de zijkant van de bidetzitting. Je kan hiermee de straal en de waterdruk aanpassen naar je eigen voorkeur. Omlaag voor de rear spray functie en omhoog voor de lady shower. De reinigingsfunctie van de douche-armen activeer je door half omlaag of half omhoog te drukken.

ZELFREINIGING

HENDEL OMLAAG: REAR SHOWER

ZELFREINIGING

HENDEL OMHOOG: LADY SHOWER

INSTALLATIE

De bidetzitting kan op koud- of voorgemengd water worden aangesloten.

Aansluiting naar het reservoir

Aansluiting op de watertoevoer in het reservoir

Aansluiting vanuit de muur

Aansluiting in combinatie met een Triggerspray

Aansluiting in combinatie met de hoekstopkraan onder de wastafel

ONTWORPEN MET JOUW COMFORT IN GEDACHTEN

De GROHE manuele bidetzitting transformeert een gewoon toilet in een comfortabele, hygiënische plek waar persoonlijke verzorging en reiniging een tweede natuur zijn. De zitting is bevestigd aan de toiletpot en gebruikt waterdruk in plaats van elektra om de douche-armen te besturen. De zitting kan op koud- of voorgemengd water worden aangesloten. Door eenvoudige bediening van de hendel selecteer je de standaardstraal of de Ladyshower. De Duroplast zitting en deksel zijn voorzien van quick release en soft close functie.

PERFECT MATCH

Bij GROHE geloven we dat een stijlvolle badkamer een harmonieus design heeft. Het moet een ruimte zijn waar elk element perfect bij elkaar aansluit, zowel in functie als in vorm. Met GROHE kun je er zeker van zijn dat alles perfect op elkaar is afgestemd, van keramiek tot kranen en zelfs accessoires. Onze perfect gecoördineerde badkameroplossingen zorgen voor een ontwerp dat net zo karakteristiek is als jij.

BAU KERAMIEK - VEELZIJDIGHEID VOOR EEN MODERNE LEVENSSTIJL

De GROHE bidetzitting past op een breed scala aan toiletpotten waardoor het een eenvoudige oplossing is om een gewoon toilet om te toveren tot een douche wc. Installatie is eenvoudig, je hoeft hem alleen aan te sluiten op water.

Voor een perfecte match in vorm en functie raadt GROHE aan om de bidetzitting te combineren met producten uit de GROHE Bau serie. Een aantrekkelijke en eigentijdse lijn met alles wat je nodig hebt voor een moderne badkamer, inclusief wastafels en WC's. De .

WIL JE WETEN OF DE BIDETZITTING OP JOUW TOILETPOT PAST?

Productdetails

Bau Keramiek
Bidetzitting
39648SH0
€ 298,87 Catalogusprijs incl. 21% BTW