Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms
  • Sensia Arena testcenter
  • Testlocatie GROHE Red
  • Testlocatie GROHE Blue
  • Installateur

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

Wastafelmengkranen voor opzetwastafels

GROHE wastafelmengkranen voor opzetwastafels zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. De hoogte van de kraan en de stand van de uitloop zorgen voor een perfecte richting van de waterstraal.

Eurodisc Joystick

Een opzetwastafel kan de ideale toevoeging zijn voor alle stijlen badkamers. Glas, hout, metaal en composiet zijn populaire keuzes. Als een gewone wastafelkraan niet hoog genoeg is om boven de rand van een wastafel uit te komen, kies dan voor een wandkraan of een wastafelkraan voor opzetwastafels.

Omdat de leidingen en het kraanhuis bij een wandkraan in de muur moeten worden geplaatst, is een wandkraan niet altijd een optie. Bij wastafelkranen voor opzetwastafels is dit niet het geval. Het recht plaatsen van de kraan achter de wastafel lijkt de meest logische keuze. Maar overweeg ook eens om hem aan de zijkant te zetten of in de hoek, dat geeft een speels effect.

Eurodisc Joystick
Lineare

Wastafelkranen voor opzetwastafels zijn in de meeste van onze series te vinden. Ze zijn dus prima te combineren met onze badkranen, bedieningsplaten en douches.

">

Aanbevolen productseries