RESTYLE JE BADKAMER MET EEN NIEUWE HANDDOUCHE.

Douchekoppen – kleur en design

De technologie van douches is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan. Van eenvoudige modellen met één straalsoort tot extra grote douchekoppen met diverse straalsoorten, is er nu altijd een douche die aan al je wensen voldoet.

Rainshower Eco

Douchekoppen – de nieuwste technologieën

De ontwikkeling op het gebied van douchen heeft grote sprongen genomen de afgelopen jaren. Van douchekoppen met één straalsoort tot grote hoofddouches met meerdere straalsoorten. Er is altijd een hoofddouche die bij jou past.

Waterbesparende technologieën als EcoButton en SprayDimmer helpen je om water te besparen, terwijl de siliconen sproeigaatjes kalkaanslag voorkomen.

Waterbesparende douchekop
Allure Brilliant Three-hole basin mixer | Antonietty Architects AG, Switzerland

Cosmopolitan – minimalistische hoofddouches

Kwaliteit en effectiviteit zijn de sleutelwoorden om een minimalistische badkamer te creëren - een moderne hand- of hoofddouche moet een unieke douche-ervaring opleveren die al je verwachtingen overtreft. Voor een architectonische look, kies een vierkante douchekop verwerkt in het plafond of maak indruk met een extra grote douchekop vanuit het plafond.

Minimalistische douche-oplossing
Contemporary – moderne hoofddouches

Contemporary – moderne hoofddouches

Volgens de laatste trends van organische vormen, hebben de moderne chromen hoofddouches zachte vormen die passen binnen diverse stijlen. De Contemporary stijl biedt een keuze uit diverse sproeiplaten en de douches hebben een gemakkelijk schoon te maken chroomlaag. De keuze uit grootten, kenmerken en stijlen verzekert je ervan dat er een douche bij zit die aan al je wensen voldoet.

Contemporary douchekop

Aanbevolen productseries

Euphoria

Euphoria Cube

Power&Soul

Rainshower Icon

New Tempesta

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie