BAD- EN DOUCHEKRANEN.

Soms is de enige functie van de badmengkraan het vullen van het bad. Andere situaties vereisen een kraan die voor zowel bad als douche gebruikt kan worden.

Chiara Badmengkraan

Bad/douchemengkranen

GROHE Ondus® Veris Inbouw vijfgats badrandcombinatie

Badrandcombinaties

Talentofill Badvul-, afvoer- en overloopgarnituur

Talentofill geïntegreerde badvuller

Bad/douchemengkranen
Bad/douchemengkranen zijn de gemakkelijkste keuze voor douchen in bad. Ze zijn verkrijgbaar als opbouw- of inbouwvarianten (waarbij de techniek verwerkt zit in de muur). Voor meer comfort en veiligheid kies je altijd voor thermostatische varianten. Via de omstelling kan de gebruiker kiezen voor douche of bad.

Badrandcombinaties
Deze zijn ontworpen om op de badrand of betegelde omranding gemonteerd te worden.

Verkrijgbaar als driegats-, viergats- of vijfgatsmodel, combineren ze een baduitloop en handdouche. Met een- of twee grepen heb je controle over het water en via de omstelling kun je kiezen voor douche of bad.

Geïntegreerde badvullers
Deze worden gemonteerd in het bad en dienen als badvul-, overloop- en afvoercombinatie.

Atrio bad- en douchemengkranen met eenhendel Jota- of Ypsilon greep

Vrijstaande badmengkranen

Vrijstaande badmengkranen zijn gecreëerd voor gebruik bij vrijstaande baden. De leidingen zijn in dezelfde stijl en afwerking als de kraan. Veel modellen zijn verkrijgbaar met bijpassende handdouche.

Vrijstaande badmengkranen

Aanbevolen productseries

Allure

Allure Brilliant

Atrio

Veris

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie