ACCESSOIRES EN OPBERGRUIMTE.

Buiten het toevoegen van de finishing touch aan je badkamer brengen accessoires en kastjes ook functionaliteit in de badkamer - veel gebruiksgemak.

Essentials Cube glashouder/zeepschaaltje

Accessoires voor de badkamer
Handdoekhouders, zeepdispensers en badmantelhaakjes voegen een finishing touch toe aan je badkamer. Voor een gecoördineerde uitstraling kies je een fabrikant van kranen die ook bijpassende accessoires aanbiedt. Denk goed na over de plaatsing van de accessoires omdat er gaatjes geboord moeten worden in de badkamertegels. Het is handig om handdoekhouders binnen bereik van het bad of de douche te plaatsen. Zeepdispensers en glashouders die aan de muur bevestigd worden zorgen voor een opgeruimde wastafel.

Spiegels
Geen badkamer is compleet zonder spiegel. Deze laat je toe om dagelijkse routines, zoals scheren, make-up aanbrengen en tanden poetsen uit te voeren. In vele modellen zit er LED of halogeen verlichting in de spiegel verwerkt.

Badkameraccessoires - zeepschaal
Eurocube 3-gats wastafelmengkraan

Verborgen opbergruimte
Wanduitsparingen in de douche bieden een handige plek om douchegel en shampoos op te bergen.

Meubels voor de badkamer
Intussen zijn ook badkamermeubels verder ontwikkeld en bieden nieuwe mogelijkheden voor elke badkamerruimte. Van glanzende lakoppervlakken tot natuurlijk hout. Van kleine vierkante- tot langhoekige meubels.

Meubels die aan de wand gemonteerd worden, ondersteunen de minimalistische stijl van de badkamer en bieden tegelijkertijd veel opbergplaats. Sommige fabrikanten bieden speciale meubels aan voor zeer kleine badkamers.

Badkameraccessoires - zeepdispenser

Aanbevolen productseries

Allure Brilliant

Essentials Cube

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie