Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

3D DOUCHE –
DUWEN, DRAAIEN, DOUCHEN

UW PERFECTE DOUCHEMOMENT IS AANGEBROKEN BINNEN HANDBEREIK

Denk aan een douche. Is dat niet gewoon waterdruppels die naar beneden komen? Je kunt het nauwelijks een blitse wetenschap noemen. En toch moet je het voelen om te geloven wat GROHE SmartControl met water doet. Het maakt van een gewone douche een heel nieuwe douche-ervaring, die wel voor u alleen lijkt te zijn.

De intelligentie van GROHE SmartControl laat u het element water opnieuw ontdekken: u kunt uzelf omgeven door dikke, luie druppels die als een zomerse regen naar beneden komen, of het water vorm laten krijgen om u te masseren en de dagelijkse beslommeringen weg te spoelen. Draai het volume helemaal open voor een stortvloed of verminder de knop voor een fijne straal. Of kies de juiste warmtegraad voor elke waterdruppel. Allemaal binnen handbereik.

U STAAT ERVAN VERSTELD HOEVEEL INTELLIGENTE CONTROLE ER IN DEZE SMART-KNOP VERBORGEN ZIT

Genieten van een verfrissende, gepersonaliseerde douche was nog nooit zo gemakkelijk. Druk gewoon op een knop om uw favoriete straalpatroon te kiezen en geniet. Schakel wanneer u maar wilt over van een verfrissende GROHE PureRain naar de Rain O2-straal, de nieuwe TrioMassage-straal om uw hoofd en schouders te masseren, of gebruik gewoon de Power & Soul-handdouche. Misschien wilt u liever twee stralen tegelijk? Geen probleem, activeer gewoon beide knoppen.

En douchen met GROHE SmartControl wordt nog intelligenter... de innovatieve GROHE SmartControl-technologie biedt straalselectie en sterkteregeling in één. Draai aan de GROHE ProGrip-hendel en stel de gewenste straalsterkte in. Uw voorkeurinstelling is opgeslagen. Ideaal als u even een pauze tijdens de douche wilt inlassen of tot u de douche de volgende keer gaat gebruiken. Soepele en intuïtieve bedieningselementen, direct op de hoofddouche-eenheid, die door het hele gezin eenvoudig en gemakkelijk gebruikt kunnen worden. Dat is pas slim.

Druk op de knop om de douche te starten

Draai om de straalsterkte in te stellen van Eco tot Full Flow.

Druk weer op stop of zet de douche uit. De sterkte is nu ingesteld voor de volgende keer.

ONS HOOFD ZIT BOORDEVOL IDEEËN – VOOR NOG MEER DOUCHEGENOEGEN

Wanneer u in uw douche stapt, willen we dat u van alle mogelijkheden geniet die water kan bieden. Daarom bieden onze hoofddouches u een ruime keuze met verschillende straaltypes. En dankzij GROHE SmartControl kunt u van meer dan één straal tegelijk genieten. Probeer eens om de GROHE PureRain-straal met de stimulerende TrioMassage te combineren. Of schakel over naar de handdouche met een druk op de knop. Alles is mogelijk, het wordt puur genieten. Dankzij de intuïtieve drukknoppen geeft GROHE SmartControl u alles wat u nodig hebt om u goed in uw vel te voelen.

DE PERFECTE AFWERKING

GROHE SmartControl wordt in twee stijlvolle afwerkingen aangeboden, chroom en maanwit acrylglas, voor een subtiel elegant design.

2 MANIEREN OM UW IDEALE DOUCHEMOMENT TE PLANNEN

GROHE biedt u twee verschillende manieren om uw perfecte douchemoment te creëren: dit geeft u maximale vrijheid om te plannen en te genieten. Of u nu een gewone renovatie op het oog hebt, ofwel uw doucheruimte volledig opnieuw wilt inrichten, GROHE heeft een aanbod met installatieoplossingen die een antwoord bieden op al uw behoeften.

SMARTCONTROL

In combinatie met de opvallende Rainshower 360-hoofddouche en douchestang, kan GROHE SmartControl in een handomdraai geïnstalleerd worden om een maximaal effect te creëren.

SMARTCONTROL COMBIDOUCHESYSTEEM

De “zichtbaar onzichtbare” oplossing – geen zichtbare douchestang, alleen de indrukwekkende Rainshower 360-hoofddouche en GROHE SmartControl.

SMARTCONTROL INBOUW

Beperk tot het maximum. GROHE SmartControl Inbouw wordt achter de muur geïnstalleerd, voor een nette, minimalistische look en meer vrije ruimte.


Ontdek SmartControl Concealed