New Tempesta Rustic

New Tempesta Rustic

New Tempesta Rustic combineert een traditionele vormgeving met moderne technologie. De klassieke vorm van de douchekop en de schuine randen van de doucheplaat en de greep resulteren in een prachtig design. GROHE DreamSpray® technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water over de sproeigaatjes en daarmee voor een verfrissende douche, elke keer weer.

Straalsoorten

Voor maximale keuze aan straalsoorten kies je voor de New Tempesta IV met vier straalsoorten of de New Tempesta III met drie straalsoorten. Als je het liever simpel houdt, dan kies je voor de New Tempesta II met twee straalsoorten.

Alle designs zijn voorzien van GROHE DreamSpray® technologie voor een perfecte verdeling van het water en ontworpen voor een luxueuze en aangename douche-ervaring, waarbij je minder water en energie verbruikt. New Tempesta IV en New Tempesta III hebben een maximaal waterverbruik van 9,4 liter/min. Als je nog meer water wilt besparen, kies dan New Tempesta II, met een maximaal waterverbruik van 5,8 liter/min.

New Tempesta Rustic Hoofddouche IV

Rain

De fijne regenstraaltjes geven het effect van een zomerse regenbui op uw lichaam.

New Tempesta Rustic Hoofddouche IV

GROHE Rain O2

Rain spray aangevuld met lucht voor een vollere straal.

New Tempesta Rustic Hoofddouche IV

Massage

Pulserende waterstoten voor een aangenaam tintelende ervaring.

New Tempesta Rustic Hoofddouche IV

Jet

Een volle, krachtige straal die uw huid tot in de puntjes stimuleert.

Productvarianten

Good Design Japan
2012 Good Design Japan
Green Good Design
2012 Green Good Design
iF Product Design Award
2012 iF Product Design Award