GROHE DOUCHE SERIES

GROHE douchesystemen zijn ontworpen om je de best mogelijke douche-ervaring te bezorgen. Omdat dit voor iedereen iets anders betekent, biedt GROHE jou een ruim assortiment aan die jou verzekert de oplossing te vinden die het best bij jouw wensen en behoeften past.

GROHE SPA

Creëer je eigen persoonlijke spa-ervaring op maat met GROHE F-digital Deluxe en AquaSymphony. Deze kosmopolitische, multi-sensorische douche stimuleert al je zintuigen en tovert je badkamer omin een heerlijke ruimte voor fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

Douchesystemen

Voor prestaties en betrouwbaarheid kiest u een GROHE douchesysteem. Onze douchesystemen combineren een aantal toonaangevende technologieën, die keer op keer zorgen voor uitstekende prestaties en een geweldige douche-ervaring.

Ontdek andere GROHE collecties

Thermostaatkranen

GROHE
thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst.

Lees meer
GROHE badkamer kranen collectie

GROHE Badkamer
collecties

GROHE badkamerkranen zijn een combinatie van prijswinnend design, de fijnste materialen en de meest recente technologieën. Iedere collectie biedt een ruime keuze aan badkamerkranen om je badkamer naar jouw persoonlijke smaak te vervolledigen.

Lees meer
Straalpatronen

GROHE
Straalsoorten

Creëer je persoonlijke hydrotherapie douche en gebruik alle fysische eigenschappen van water om iedere dag een nieuwe sensatie te beleven. GROHE douches komen in alle vormen, stijlen en groottes - elk ontworpen voor jouw tevredenheid en plezier.

Lees meer