Niet meer leverbaar
Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal

GROHE SPA

Zeepschaal

Artikelnummer
40256003
EAN
4005176462443

Een handige afwerking voor de badkamer – de GROHE Atrio zeepschaal!

Dankzij de uitgebreide collectie van GROHE Atrio koperwerk was het nog nooit zo eenvoudig om een badkamerinterieur te creëren waarin alles naadloos bij elkaar past. Voeg gewoon een aantal van onze prachtig gemaakte GROHE Atrio accessoires toe, zoals de zeepschaal – de beste manier om jouw zeep schoon en droog op te bergen. De zeepschaal past in de GROHE Atrio wandhouder (40256xx3), die is voorzien van de duurzame GROHE StarLight chroomlaag zodat hij jarenlang zijn glans behoudt. Je hebt hem zo opgehangen dankzij de duidelijke stap-voor-stapinstructies. En vergeet vooral de bijpassende haak, handdoekring, handdoekhouder, toiletrolhouder en toiletborstelset niet. Ze passen allemaal perfect in een klassieke of moderne badkamer. GROHE Atrio – het icoon van elegantie en precisie!

Belangrijkste kenmerken

  • materiaal: glas
  • Allure (40 963 001) en Atrio (40 305 xx3), apart te bestellen

Technische productinformatie

Technische dienst

GROHE N.V. – S.A.

Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem
Belgium

Openingsuren klantendienst

GROHE SPA vertegenwoordigt onze meest exclusieve producten, ontworpen om een authentieke spa-ervaring in de thuisbadkamer te creëren. De veelzijdige aanpassingsmogelijkheden zijn perfect afgestemd op individuele voorkeuren.

Ontdek het GROHE SPA assortiment